Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serietips.

Nu drar sommarsäsongen igång och jag har fallit för en ny serie som heter The fosters som jag kommer följa, lika så Twisted. Hittills är jag imponerad och känner att jag kommer ha en härlig sommar med de nya serierna, men även andra som startar som jag följt desto längre. Pretty Little liars, Switched at birth och True blood som några exempel.
Vilka serier ska du följa i sommar?

10 Comments

  1. Dom två serierna har jag tänkt att kolla in så fort jag får tid. Mitt sommar schema är på tok för tomt 🙂

    sv: Jag har inte heller koll på alla serier jag har följt genom åren, men förra året i samband med att jag började blogg om serier så skrev jag ner en lista på alla serier som jag sett klart, dom jag jag är up to date med och dom som jag ligger efter med och så uppdaterar jag den 1 gång i månaden för att hela tiden ha koll. Det tog lång tid första gången jag gjorde det, men helt klart värt det. Jag vet inte om du har hört talas om denna hemsidan, men jag tycker att den är superbra http://www.smartburk.se/

    1. Sofia – en blogg om tv-serier – Jag borde verkligen göra en sån lista med, ska kika in den länken 😀 . Kul :D, jag måste fylla på med lite fler serier känner jag så letar runt på nätet efter spännande nya att följa 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa