Wow! Vilket väder rena sommarmorgonen, varmt och fint väder. Helt underbart ju! Älskar verkligen den här årstiden. Fredag idag då, jag skrev upp mig på fritidsjobb då William ändå går i skolan idag, kommer dock vara lugnt på jobbet idag skulle jag tro. Jag jobbar ju ändå deltid så jag slutar tidigt på dagarna så skönt! Man hinner ta vara på så mycket av dagen och ta vara på tiden som mamma.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: