Ett inlägg.

Tänkte att jag kunde ge mig själv äran att skriva något. Har just sett första avsnittet av serien Vikings och den verkar helt okej faktiskt. Lika bra att se något när det är helg och man ändå har tråkigt. Saknar William i massor och längtar tills han kommer hem i eftermiddag. Det är alldeles för tyst här hemma för min smak just nu. Jag vill ha liv och rörelse runt mig.

Vad gör ni denna söndag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Ett inlägg.

 • 9 juni, 2013 at 15:04
  Permalink

  Vikings är bra, men ganska grotesk ibland 🙂

  svar: Jag har mina perioder då jag gillar att de kriminal serier, men jag har alltid en “gladare” serie som jag kan sätta på om jag blir för rädd. Min favorit inom kriminalare är NCIS. För att den har så härliga karaktärer med härlig humor och det hade Graceland och det var nog därför som jag blev så förtjust i den. Plus att jag aldrig behövde bli riktigt rädd 🙂

  Reply
  • 9 juni, 2013 at 20:34
   Permalink

   sofia – en blogg om tv-serier – Hehe sånt gillar jag 😀 . Fast är väl det där att jag kan se sånt lättare än kriminalare haha :D.

   Reply
 • 9 juni, 2013 at 16:12
  Permalink

  Har sett den serien med några avsnitt och den gillas här hemma 🙂

  Reply
  • 9 juni, 2013 at 20:27
   Permalink

   Nett – Riktigt bra 😀 . Jag har bara sett ett avsnitt än så länge men är positiv 😀

   Reply
 • 9 juni, 2013 at 16:31
  Permalink

  Bra val av serie! Jag var lite rädd att det skulle bli en typiskt dassig History Channel-produktion men jag blev positivt överraskad. Nu väntar jag bara på att de ska börja göra klart nästa säsong. 🙂

  Reply
  • 9 juni, 2013 at 20:25
   Permalink

   Tobisa – Den ligger verkligen på plussidan än så länge för mig med 😀 . Toppen, och jättebra att den inte var helt historisk för de var nog de jag oroade mig för att den skulle vara liksom du skriver. Tänkte om den var som en dokumentär men den här har överträffat sig själv 😀 . Har bara sett ett avsnitt än så länge men fler lär det ju bli 😉 😀 .

   Reply
 • 9 juni, 2013 at 19:28
  Permalink

  Förstår att du saknar honom! Hur länge brukar han vara iväg? 🙂

  Reply
  • 9 juni, 2013 at 20:30
   Permalink

   Eleonore – Varannan helg från fredag till söndag men jag saknar ihjäl mig ändå 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: