Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Ny serie – Mistresses

Då Alyssa Milano under flera år var en av mina favoritskådespelerskor i och med Charmed blev jag otroligt glad när jag såg att hon skulle börja spela en ny roll i en ny serie. Idag såg jag första avsnittet och WOW! Jag är redan såld, serien handlar om några kvinnor runt 35+ skulle jag tippa på. Det lever ett liv bland villor och män. Otrohet, kärlek och drama. De tampas även om ofrivillig barnlöshet vilket är något jag även finner spännande. Denna serie kommer hamna bland mina tio i topp känner jag redan nu. Så är du sugen på en ny serie i sommar och fortfarande inte kollat? Då råder jag dig att börja följa Mistresses.

Bild lånad från google och du hittar bilden här.
(Har lagt in den som länk, men tycks ändå inte klickas fram till vart bilden kommer ifrån.)

2 Comments

  1. Jag har funderat på att se denna, men har inte tagit mig tiden. Men om Alyssa är med så får jag nästan ge den en chans…

    svar: Jag satt och funderade hela avsnittet på vart jag kännde igen henne ifrån och allt bara trillade på plats när du sa Sunset Beach haha 🙂

    Angående Dexter så håller jag med om att den kan vara lite läskig ibland, får pausa och gå ifrån och ibland fortsätta titta nästa dag! Men jag gillar den fortfarande. Men det är kul att ha någon att följa serier med ibland, just nu så ser jag på serien Parenthood med min mamma, men det går också ganska långsamt då vi endast kan se på den då vi är i sommarhuset tillsammans. Vilket i och för sig är ganska ofta på sommaren 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: