Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Butikstips! Daisydapper!

I söndags beställde jag denna klänning från Daisydrapper efter ett googlande efter den perfekta klänningen för sommar och crusing. Jag hamnade in på Daisydrapper och gjorde en beställning. Skrev ett önskemål om att klänningen till på onsdag, och detta fixade butiken samt ringde mig då det visat sig att en söm i kragen släppt lite på grund av det fick jag klänningen 300 kronor billigare. Jag kände mig så grymt snygg i klänningen igår, jag kände mig kvinnlig och trivdes jättebra i den. Kommer bli fler köp därifrån, är du sugen på lite snygga 50-talskläder? Besök Daisydrapper du med!
20130620-120934.jpg

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d