Hade skitkul igår, vi var hemma hos en kollega åt god mat, skrattade och pratade. Helt perfekt kväll, jag känner verkligen hur mycket jag egentligen borde ta mig ut varje gång jag befinner mig ute bland människor. Det är dock det där lilla problemet att jag laddar i veckor innan jag tar mig steget även om jag på senaste tiden faktiskt lyckats gå ut.
I mitt huvud är det jävligt jobbigt att umgås med folk, jag känner mig alltid rädd för att säga något “fel” eller känner att jag nog inte passar in. Det är alltid med de absolut närmaste vännerna jag kan koppla av och inte känna så, men med ytliga bekanta känner jag mig så fel. Det är självkänslan igen, man kanske borde försöka gå någon kurs i sånt för att stärka sin bild av sig själv. Börja med yoga och få positiva tankar bli ett med livet. Men så enkelt är det inte, självkänsla är något som man antingen har eller inte har och jag har ingen. Jag utgår ju oftast ifrån att folk tycker illa om mig eller åtminstone tycker jag säger helt galna och fel saker. Jag har ju lite speciell humor upplagt på de, jag skämtar om saker och ibland märker jag att folk tar mina skämt som seriösa, som privatperson är jag ganska oseriös ofta och tycker det är kul när man får skämta med folk lite. Jag antar att det är den sidan som dyker upp mer tydligt när jag kommer ut bland folk för jag kopplar av och ja det är en dubbelkänsla. Jag kopplar nämligen inte av så lätt, förutom när jag sitter med människor och skrattar och har kul. Det här är något jag måste jobba massor på.

Bilder från igår med iphonen.

20130620-120512.jpg

20130620-120525.jpg

20130620-120531.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: