Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Midsommar 2013, i ord och bild.

Hade en fantastiskt kul midsommar. Vi hade knytis och jag stod för salladen, det blev två skålar och mycket över. Men det är ju knappast negativt för det, vi var proppmätta allihopa.
Dagen började med en tur till Kniva, där det på vägen var en olycka och det var ju mindre trevligt rent av läskigt när ambulanser, poliser och brandbilar kom till platsen. När vi kunde åka förbi fick vi sitta i solen en stund tills den beslutade sig för att gå i moln lagom tills vi skulle åka till Vika och kolla på midsommarstången. I Vika såg William till att vinna på choklashjulet så hem kom han med toblerone. William lyckades även tappa bort sin fiskedammspåse men så blev det då tyvärr.
Vi åkte sedan tillbaka till Kniva igen, Björn grillade på kött åt oss. Precis när köttet var klart började regnet riktigt ÖSA ner. Men trevligt var det i alla fall, vi satt under tak och skrattade åt diverse felsägningar och godmat. William och hans tremänning beslutade sig för att skaffa en sekt (som de råkade säga fel på sen till säck), de försökte utan resultat få oss att bli medlemmar.

Jag körde hem till Björn och sen sov jag över där. Nu är jag dock hemma och produkten av saken är dessa foton. Hoppas ni hade en fin kväll med!

007Typiskt William.

046Glad kille.

010Midsommar.

012Fiskedamm.

015Vinstkillen.

022Stången på resning.

028Uppe. midsommar i Dalarna.

035Hälsade på Williams Harry en sväng.

036Kullamust köpt på Citygross. Riktigt gott, rekommenderas!

037Middag.

038Maten innan köttet var klart.

Related Tags:

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa