Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En dag i sängen.

Ja eller i alla fall en förmiddag i sängen. Just nu ligger jag här med söndagsångest! Det är en vecka kvar till semestern, eller egentligen 5 arbetsdagar måndag, tisdag, onsdag, torsdag, FREDAG. Denna vecka kommer kännas evighetslång! Jag vill vara ledig. Slippa känna den där upp och hoppa, se glad ut och njut (fast du egentligen vill vara ledig). Lång arbetsvecka kvar som sagt, sen ska jag njuta och leva livet i fem veckor!

Annars är det lugnt här, ligger som sagt fortfarande men ska väl kliva upp och dammsuga. Gah!

Förresten känner jag en oinspirerad känsla just nu, jag vet inte vad jag aka skriva om. Någon som kan tipsa mig?

2 Comments

  1. Jag älskar att läsa inlägg med olika serietips 🙂 Det är alltid kul att se vad andra rekommenderar och vad de tycker om olika serier 🙂

    sv: jag ser verkligen fram emot att Saving Hope ska börja, gillade den väldigt mycket förra sommaren 🙂 Jag tycker också att Desperat housewives är en riktigt sevärd serie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: