Slängde ihop lite kyckling med en god sallad till. Enkelt recept men helt perfekt måltid för hela familjen. Receptet hittar ni här nedan under bilderna. Just ja, jag gör alltid lite mer mat än vi brukar äta för att kunna spara för matdosor vilket jag tycker är perfekt att frysa in.
Skär upp två kycklingfiler i tärningar.
Jag kokat alltid ris i riskokaren, jättesmart uppfinning då
man inte behöver passa riset och när det kokat klart står
den på värmning tills alla satt sig vid bortet.
Kycklingen nästan klar, jag häller alltid bort vätskan som bildas under tiden jag
stekt kycklingen, hypokondrikern i mig fixar inte vätskan.
Bland, 1,5 dl grädde.
1 bruk creme fraiche
3 msk japansk soya
1 msk oxfond
3 tsk sambal.
1 paket med Cashewnötter (typ mellanmålpåse)
Passa på att skära fetaosten i tärningar medan såsen blandas och får koka upp.
Såsen ska se ut på följande sätt när den nästan är färdig.
Häll över såsen över kycklingen, rör och lägg sedan i fetaosten.
Blanda fetaosten med röran och häll över i en form. Stoppa in i ugnen cirka 25 minuter.
Servera middagen!
Salladen består av blandsallad från en ICA-påse. Blandspenat, Ruccola.
Cirka 6 stycken rädisor.
Gurka
Körsbärstomater
5 stycken sparris.
Servera.
Jag och Björn delade på en varsin Avokado då William inte äter det.
Middag!
Det låter riktigt gott! Roligt med att du visar i ett inlägg hur du gjorde maten 😀
Kajsa – Roligt att du gillade det 🙂
åååh va gott 😀
jennifer – mmm 😀
Ser verkligen jättegott ut det där 🙂
Nett – Är riktigt gott 😀 . Testa 🙂