20130624-064744.jpg

Hämndens öga. Jag är sjuktlångsint och just nu jobbar jag stenhårt med saken. Det går så där, har jag väl börjat störa mig på någon eller ja, någon har huggit mig i ryggen så kan jag inte förlåta. Jag blir verkligen tokirriterad på sånt där. Kanske någon gång att man kan förlåta? Men jag vet inte, en ovän är för alltid en ovän i huvudet på mig och jag har svårt att tycka om någon jag tyckt illa om. Livet igen, livet formar ju oss till dem vi är, jag är väl en långsint jävel helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.