Pretty little liars, Twisted och Saving hope! Tre serier, tre nöjen, tre perfekta kvällsnöjen.

Jag älskar verkligen att sitta på kvällarna och komma in i en värld med karaktärer det känns som jag känner, trots att se inte finns på riktigt.

Som sagt perfekt kvällsaktivitet.

8 kommentarer

  1. Vad tyckte du om Saving Hope? Jag är riktigt glad att den är tillbaka, men det tog tid att komma in i den. Men det är kanske förståligt eftersom det är så länge sedan man såg den!

    Jag är inte jätte förtjust i Aria i PLL men Holly är helt klart favoritmamman 🙂

    1. Sofia – en blogg om tv-serier – Tycker avsnittet var jättebra, har verkligen saknat serien 🙂 . Tycker den har lite mysfaktor och det ska bli spännande att se hur han klarar sig ur det här nu när han ser de i koma 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: