Har inte så mycket för mig men solen lyser i alla fall. Får se vad dagen kommer att erbjuda. Då William inte är hemma så går tiden så sjukt sakta, det finns liksom inget att berätta och inget att göra. Jag vill ha hem mitt barn! Men han har roligt och de är det viktigaste.
Fick bild och pratade med honom igår och han har så roligt, min stora kille om en månad börjar han trean! Vart tog tiden vägen?

026

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: