Bloggning och sommar.

På sommaren när jag och Björn har semester samtidigt eller ja, förr om året har jag pluggat men ni förstår poängen så tar jag och blir off när det kommer till att blogga. Jag väljer helt enkelt världen utanför, familjen. Den dyrbara tiden som kan spenderas i solen och värmen. Jag njuter till fullo. Därmed försvinner jag mer och mer under ett par veckor för att sedan skriva som en galning och svara på kommentarer igen när vardagen drar igång igen. Jag antar att varje människa med ett liv gör så. För datorn och internet är inte det viktigaste, det är familjen och människorna utanför datorn. För det är där värmen finns och de du behöver om någonting i ditt liv skulle gå snett.

Puss på er så länge!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Bloggning och sommar.

 • 21 juli, 2013 at 15:14
  Permalink

  Du har så rätt i det du skriver! Hoppas att du njuter till fullo utav din semester och att den blir bra!!

  Reply
  • 23 juli, 2013 at 12:44
   Permalink

   kajsa – Visst är det så, man ska njuta den korta tid man har som ledig 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: