Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Pendlande känslor.

Jag får ångest när jag tänker på att semestern snart är slut, personligen vill jag bara fortsätta vara ledig och slippa tänka jobb. Tänk vilken dröm att slippa jobba och vara mångmiljonär och därmed kunna glida hemma hela dagarna. Jag hade inte haft något emot den saken, jag avundas rika människor som slipper jobba!

Björn har åkt till Rättvik, hans kompis ringde och frågade om han ville med och jag tyckte väl att han kunde de. Jag och William är bara hemma nu så, får väl se vad vi ska göra. Imorgon ska vi i alla fall åka till Rättvik och kolla på något så det kan bli kul i alla fall.

Just ja pendlande känslor. Jag fick någon ledsamhets känsla svingande över mig för en stund sedan, som en tomhet jag inte riktigt kunde beskriva. Antar att det är Augusti som får mig så här, Augusti brukar ha en tendens att slå mig med en hammare i hjärtat för jag vet att min underbara sommar snart är förbi och mörkrets kalla vinter väntar. Jag vill suga musten ur sommaren. Den vackra underbara sommaren!

4 Comments

  1. Om jag hade blivit ekonomiskt oberoende just i detta ögonblick så skulle jag…
    Hmm, kommer inte på något just nu…
    Hmm, kommer fortfarande inte på något.
    Jag får fortsätta ha semester tills jag klurat ut vad jag skall göra istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa