Pendlande känslor.

Jag får ångest när jag tänker på att semestern snart är slut, personligen vill jag bara fortsätta vara ledig och slippa tänka jobb. Tänk vilken dröm att slippa jobba och vara mångmiljonär och därmed kunna glida hemma hela dagarna. Jag hade inte haft något emot den saken, jag avundas rika människor som slipper jobba!

Björn har åkt till Rättvik, hans kompis ringde och frågade om han ville med och jag tyckte väl att han kunde de. Jag och William är bara hemma nu så, får väl se vad vi ska göra. Imorgon ska vi i alla fall åka till Rättvik och kolla på något så det kan bli kul i alla fall.

Just ja pendlande känslor. Jag fick någon ledsamhets känsla svingande över mig för en stund sedan, som en tomhet jag inte riktigt kunde beskriva. Antar att det är Augusti som får mig så här, Augusti brukar ha en tendens att slå mig med en hammare i hjärtat för jag vet att min underbara sommar snart är förbi och mörkrets kalla vinter väntar. Jag vill suga musten ur sommaren. Den vackra underbara sommaren!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Pendlande känslor.

 • 1 augusti, 2013 at 18:53
  Permalink

  Om jag hade blivit ekonomiskt oberoende just i detta ögonblick så skulle jag…
  Hmm, kommer inte på något just nu…
  Hmm, kommer fortfarande inte på något.
  Jag får fortsätta ha semester tills jag klurat ut vad jag skall göra istället.

  Reply
  • 1 augusti, 2013 at 20:39
   Permalink

   Respelion – Du får göra de 😉 . Är lättare när jobbet närmar sig 😉

   Reply
 • 1 augusti, 2013 at 19:14
  Permalink

  Du får tänka så att du har haft en jätte härlig semester . 🙂
  så brukar i alla fall ja tänka 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: