Sitter här och bloggar lite då, William har dragit till bästisen och Björn lyssnar på melodikrysset. Själv gör jag inte så mycket, har nyss duschat och vi ska dra till Borlänge och kika lite. Kupan och biltema (sista valet var inte mitt…) Kommer säkert ett roligare inlägg senare, men strax ska ni få en bild på mina My little ponys då jag fick förfrågan om jag inte kunde visa min lilla samling.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: