20130830-070452.jpg

Grymt! Fredagar är min korta dag och således kommer man hem relativt tidigt på dagarna, det gillas. Ska väl städa och häng tvätt i första hand men sen ska jag bara njuta av den lediga helgen. Det behövs, känns som axlarna sitter vid öronen just nu. Är sjukt stressad känner jag, och jag gillar inte att stressa. Eftersom jag redan en gång i livet haft överansträngt hjärta och lungor som var överansträngda så känns det INTE som jag ska stressa så här som jag just nu gör. Men dygnet har plötsligt för få timmar. Jag vet hur man ska andas och släppa saker, men jag har höga krav på mig själv och ännu värre är att jag hela tiden kritiskt granskar mig själv.

Som tur är så har jag underbara William som får mitt välbefinnande att vara bättre, och han är inne i en underbar fas just nu. Så harmonisk och glad hela tiden. Skitskönt! Han har haft en period när allt varit skit, men nu är han mycket gladare igen.

20130830-070508.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: