Balsammetoden 9 veckor.

20130901-100237.jpg

Imorgon är det exakt 9 veckor sedan jag helt slutade med schampo och gick över till balsammetoden. Jag är fortfarande sjuktnöjd och håret känns verkligen helt annorlunda. Det känns naturligt, som att de väntat på detta i hela sitt liv. Jag ser skillnaden och är skitnöjd. Framför allt på morgonen då mitt hår förr var som ett trassel. Nu är det bara att dra fingrarna igenom och de mår skitbra.
Att kamma ut håret är en dröm, aldrig några tovor. Jag har fått grannen att börja med och hon är lika nöjd hon med.

Detta är en morgonbild, jag brukar alltid göra en fläta under natten därav lockarna men håret ser väldigt friskt ut eller hur?!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Balsammetoden 9 veckor.

 • 1 september, 2013 at 18:13
  Permalink

  Balsammetoden kanske fungerar även om det finns bara lite hår, knappt något hår alls. Men på morgonen står det lilla som finns ut åt alla tänkbara och otänkbara väderstreck.

  Lena /fyra årstider vid en byväg

  Reply
  • 1 september, 2013 at 22:18
   Permalink

   Lena Gustafsson – Tycker absolut du borde testa. Min uppfattning är av de jag känner som börjat efter mig nu att håret växer och mår bra. Jag tror absolut på den metoden framför schampo och andra kemikalier.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: