20130901-100237.jpg

Imorgon är det exakt 9 veckor sedan jag helt slutade med schampo och gick över till balsammetoden. Jag är fortfarande sjuktnöjd och håret känns verkligen helt annorlunda. Det känns naturligt, som att de väntat på detta i hela sitt liv. Jag ser skillnaden och är skitnöjd. Framför allt på morgonen då mitt hår förr var som ett trassel. Nu är det bara att dra fingrarna igenom och de mår skitbra.
Att kamma ut håret är en dröm, aldrig några tovor. Jag har fått grannen att börja med och hon är lika nöjd hon med.

Detta är en morgonbild, jag brukar alltid göra en fläta under natten därav lockarna men håret ser väldigt friskt ut eller hur?!

4 kommentarer

  1. Balsammetoden kanske fungerar även om det finns bara lite hår, knappt något hår alls. Men på morgonen står det lilla som finns ut åt alla tänkbara och otänkbara väderstreck.

    Lena /fyra årstider vid en byväg

    1. Lena Gustafsson – Tycker absolut du borde testa. Min uppfattning är av de jag känner som börjat efter mig nu att håret växer och mår bra. Jag tror absolut på den metoden framför schampo och andra kemikalier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: