20130905-211136.jpg

20130905-211142.jpg

Mötet på musikskolan idag gick över allt förväntan. William satt som ett litet ljus och lyssnade på vad musikläraren sa. William gick därifrån med ett leende på läpparna, av en slump hittade jag även en bas med tillbehör för 1500:- på blocket. Vi slog till, det var en nybörjarbas och precis en sån han skulle ha så detta blir skitbra. Jag ser framemot att höra William spela i framtiden. Musik har alltid varit ett intresse i mitt liv, och jag sörjer fortfarande ibland att jag inte lärde mig spela instrument som barn. Jag sjöng dock i kör och sånt saknar jag också. Brukar kika runt efter körer för vuxna men tycker det är svårt att ta steget.

William ligger och sover nu i alla fall och jag ska strax göra desamma. Imorgon är det fredag och jag ska då på utvecklingssamtal med William, till vårdcentralen för astmacheck och sist men inte minst ut med två kollegor på kvällen i Borlänge.

Nu beger jag mig mot sängen och inväntar en härlig fredag!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: