Tror jag hade restless legs under natten. Jag kände hur benen störde mig men jag sov dock utan att vakna riktigt. Har restless legs i perioder och haft sen jag var 13. Det är inte det minsta kul, oftast brukar det resultera i att jag får gå upp och vandra mitt i nätterna…

William är på skolan i alla fall, själv är jag på väg mot jobbet. Det slog mig i morse hur lycklig jag känner mig just nu. Tillfreds med livet, jag älskar att känna så här som att livet har allt att erbjuda. Jag mår väldigt bra just nu, oftast är jag rädd vid såna här känslor. Är rädd för att något ska slå ner benen för mig, men just nu känns saker bra. Jag är glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: