Det underbara med helg!

20130921-090234.jpg

Det här är en av många saker jag gillar med helgen. Att ligga nerbäddad i en säng man renbäddade på kvällen innan. Att inte behöva slänga sig ur sängen direkt man vaknar utan satt man bara kan ligga och lyssna på ljudet av Williams skratt vid paddan.
Nu blir det frukost och fånga dagen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: