Första dagen och idag!

001

Tog tyvärr ingen bild bakifrån första dagen med balsammetoden. Men denna är samma dag som jag slutade med schampo. Mitt hår var då väldigt spretigt och alltid tovor. Idag har jag aldrig tovor. Behöver inte ens borsta/kamma håret. Jag är verkligen jättenöjd!

 

20130922-155307.jpgNu ser mitt hår ut så här efter 10 veckor imorgon.
Det känns mycket tjockare och jag upplever att det växer fortare.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: