20130926-065008.jpg

Till jobbet nu då, känns att vi går mot kallare tider. Burr! Fryslort som man är så känner jag mig just nu iskall.

Drömt massor inatt, pappa var med i drömmen. Blir alltid så förvånad att mitt huvud kan få med honom i drömmen då jag knappt minns honom. Kanske något dolt? Tankarna har visserligen sorterat ganska mycket på sista tiden precis som hjärnan håller på att sorterar saker att bevara och sålla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: