20131115-203617.jpg

Sitter här i soffan.
Dagen har bestått av städning och sedan hämtade jag William och hans kompis på skolan.
Efter kompisen åkt hem, stekte jag vaniljpannkakor och så gick vi till soffan. Såg Anastasia och nu ska William tydligen se fotboll. Själv är jag mest trött och varit hela veckan. Har inte sett en serie på hela veckan. Känns som mina ögon kommer slås ihop när som helst, men får väl stå ut lite till.

20131115-203630.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: