Kände att jag kanske inte har så mycket att skriva om denna dag, jag var till jobbet som vanligt och vi begav oss till Asken idag där eleverna fick sjunga och dansa. Det var spännande och jag tror även väldigt uppskattat.
Efter jobbet kom jag hem och kollade på serien Girls som jag började kolla på igår, har två avsnitt kvar av säsong 1 och de ger väl betyg nog? Vilken underbar serie, hört att många jämför den med Sex and the city men där kan jag inte riktigt hålla med. Tycker inte de påminner om varandra alls.

Tog även en tur till Siba där jag köpte nya tandborsthuvud till våra eltandborstar och sen till Maxi.
Björn stod för middagen idag som blev korvstroganoff med ris. Efter middagen såg vi på Bolibompa och öppnade lite kalendrar, nu är vi då här kväll och allt. Ska titta på Once upon a time och funderar om jag ska se klart säsong 1 av Girls eller kolla på Witches of east end och The Walking dead? Svårt val, får se vad jag väljer. Kanske sparar The walking dead till helgen? Den serier levererar inte lika mycket för mig som den gjorde förr tyvärr.

Det var min måndag! Tretton arbetsdagar kvar till LEDIGHET nu, ser verkligen framemot saken!

010En bild från i somras! Får mig att längta tillbaka!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: