William Tweenieåldern En bra dag.
Tweenieåldern

En bra dag.

Idag är en bra dag.
Först timmarna på jobbet där en elev säger till mig mitt under lektionen; “Det är såna här dagar jag älskar att gå i skolan. För det är så roligt!”

Och avslutet på dagen när jag är på Williams skola (Friskolan Mosaik) och kollat på temafesten där jag fick se en stolt son uppträda. Så duktig! Det är så himla roligt att få uppleva allt de som han lärt sig under en hel termin. Bara de faktum att kolla på alla fina saker de skapat, alla berättelser och även få se dramatiseringar och show. Sånt värmer mitt hjärta och fyller mig med stolthet.

Något annat är även att jag för 10 år sedan idag tog ett graviditetstest några dagar över tiden och fick ett klart och fint plus. Tio år sedan, tänk att jag för tio år sedan i denna dag tappade ett graviditetstest i snön på min balkong, då jag bar ut testet för att visa en dåvarande vän som köpt det till mig. Chockad och skakis, nitton år gammal och full med förbryllelse. Men där stod jag, tänk om jag i den stunden skulle vetat att jag tio år senare skulle vara både lärare och mamma till en underbar son?!

Eftersom jag ofta är en inkörd pessimist så måste ju positiva stunder få glänsa upp min vardag också. Idag är en sån dag, en positiv vacker dag.

IMG_0170
En bild som snart är tio år gammal.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: