Vård av barn.

William vaknade sjuk, betydde att jag vaknade upp och var klar för jobbet när William inte alls var menad för skola idag. Han har jätteont i halsen och kan knappt prata, ligger nerkurad i soffan. Självklart hör man hemma i soffan när man är sjuk.

Medan William kurerar sig har jag förutom att passat upp på honom städat och kikat på lite serier, dagen blir ju lätt lång när man sjuka barn.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Vård av barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: