20140208-103129.jpg

När jag var nitton år fick jag en djup ventrombos i dagligt tal en blodpropp. Innan jag begrep vad det var som fick mitt ben att stelna till och bli omöjligt att veckla ut hade det gått flera dagar. Chocken som uppstod när det gick upp för mig att jag fått en blodpropp var ganska rejäl, hur kunde jag en tjej på nitton år som var underviktig få en blodpropp?! Jag åt heller inte P-piller och använda inga preventivmedel, rörde mig normalt och hade ingen nära släkting som fått blodpropp. Jag fick således utskrivna mediciner och rådet att använda stödstrumpor och gärna varje dag. Jag har väl slarvat med den saken eftersom stödstrumpor i regel aldrig varit speciellt snygga förrän nu när jag hittar färgglada stödstrumpor. Vilken lycka! Dessa är jättefina och efter jag fått mina har jag blivit positivt överraskad, dels var det till skillnad från andra stödstrumpor jag haft lätta att dra på, det syns inte heller att det är stödstrumpor utan är färgglada och roliga, sen att de är ROSA är ju ett stort plus! Jag är så nöjd! Undrar du nu var du ska hitta dessa stödstrumpor? Vill jag berätta att du hittar dem hos Bobby Harper.

 

 

Relaterade etiketter:


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: