Medium, andetalare och att vara synsk. Allt sånt där som klassas som både bluff och båg för vissa eller som sanning hos andra. Vad är egentligen sant eller falskt? Och vet vi verkligen om det finns eller inte finns sätt att tala med den andra sidan. Vissa människor hävdar att det inte finns någon annan sida, medan andra menar att det finns det visst. Vi kallar dem för olika saker de som kanske tar kontakt med oss, vissa säger änglar och andra säger andar. Som barn upplevde jag ofta de jag då trodde var spöken, inte vita flygande lakan utan människor som ofta stod bredvid mig eller ännu värre stirrade på mig, ibland hörde jag röster som talade till mig “gå inte dit” och jag följde rösten oftast och gick inte. Så länge jag kan minnas har jag lätt kunnat känna av människor, vetat långt innan jag träffat dem hur de egentligen är och om de varit några att satsa på. De gånger jag släppt in människor i mitt liv som gått i varningens tecken har det alltid gått käpprätt åt helvetet och jag brukade förr allt tänka: VARFÖR lyssnade jag inte på min inre röst.
Jag har vid några tillfällen tänkt spå mig själv, eller besöka en seans för att kolla hur mycket jag skulle tro på de människorna där skulle säga. För på något vis tror jag mindre på andra människor än jag tror på det jag själv upplevt? Visst är det lite spännande? Trots detta så älskar jag program där medium talar och jag läser horoskop, jag vill bli spådd i tarot och hade mer en gärna velat veta mer om den andra sidan. Hur känner ni? Tror ni? Har ni besökt medium?

2 kommentarer

  1. Jag har varit skeptisk innan jag kom iväg själv till ett medium. Men nu vet jag att vissa har förmågan. Sen finns det ju självklart många bluffar där ute med. Det är så mkt som stämmer som medium talar om som dom inte kan veta. Inte ens ta reda på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: