Högtider & födelsedagar Ja må hon leva!
Högtider & födelsedagar

Ja må hon leva!

20140211-071505.jpg

William kom nyss och och väckte mig med sång och ljus! (Var visserligen vaken men låg i mörkret för hans skull). Han kröp ner bredvid mig i sängen och frågade hur känns det att fylla 30? Svaret på den frågan blev så klart: Jättebra! Tänk liksom jag har fått leva i 30 år och har jag hälsan i behåll kanske jag lever i 70 år till! Fantastiskt!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: