Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hej då tjugonio!

Idag har jag jobbat, åkte hem efter jobbet och tittade på det senaste avsnittet av The Walking dead. Efteråt gick jag till Maxi och mötte upp Björn, handlade lite och fick en gratis Prinsesstårta och en tårtspade eftersom jag fyller år. Hur kul var inte de?! Efteråt åkte vi hem och Björn fixade middagen, tog en sväng ut till Hosjö och hämtade Partylite produkter och sedan vidare ut till Kniva där vi hälsade på Björns mormor och tog en promenad hem till Björns mamma. Det var min sista dag på de tjugo då, imorgon kommer mamma, hennes man och mormor hit och på kvällen ska jag ut och äta med William och Björn. Uppdaterar under dagen eftersom jag har semester imorgon, det kommer kännas grymt!

011

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.