Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Morgonstund har guld i mun.

Om jag gjort allt rätt nu kommer vi runt nio idag få färskt lingonbröd. Jag gick upp strax innan sex och fixade med ingredienserna för bakmaskinen. Jag hoppas verkligen att det är rätt nu.
Skeptikern inom mig grubblar ju alltid mer eller mindre. Lingonen är handplockade i skogen av mig, tillagade till en sylt av mig och ska nu ätas av oss. Produkterna i brödet är ekologiska, jag känner mig hälsosam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa