Morgonstund har guld i mun.

Om jag gjort allt rätt nu kommer vi runt nio idag få färskt lingonbröd. Jag gick upp strax innan sex och fixade med ingredienserna för bakmaskinen. Jag hoppas verkligen att det är rätt nu.
Skeptikern inom mig grubblar ju alltid mer eller mindre. Lingonen är handplockade i skogen av mig, tillagade till en sylt av mig och ska nu ätas av oss. Produkterna i brödet är ekologiska, jag känner mig hälsosam.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: