Min väninna kom nyss förbi och berättade om att hennes åttaåriga son blivit helt förtvivlad idag på Willys då han fått se denna tidning i ögonhöjd vid tidningsstället. Justin Beiber och någon annan karl suger på en strippas bröst. Min väninnas son mår jättedåligt av saken och jag förstår honom! När går gränsen för snusk egentligen?! Snuskhyllan ligger alltid högst upp på tidningsställen men det är okej att ha såna här bilder på löpet och första sidan långt nere?! Hur som helst hade min väninna vänligt sagt till kassapersonalen att hennes son blev illa berörd av bilden, varav hon i kassan ovänligt säger “men det där var väl inte så farligt?!” Öh?! Vad är se för ett svar? Det kanske inte är de för henne, men för ett åttaårigt barn är det både äckligt och chockerande! Ännu värre är det när Justin är idolen i barnets liv.
Behöver verkligen allt vara på framsidan?! Jag undrar också om man fått höra samma kommentar om det varit en ammande kvinna som var på framsidan?! Då hade det förmodligen varit väldigt provocerande och äckligt… Men vuxenbilder det är ju okej i vårt sexistiska samhälle.

20140222-203014.jpg

20140222-203025.jpg

Relaterade etiketter:


4 kommentarer

    1. Kackmarie – eller hur, känner mig verkligen upprörd över bilderna vi ska behöva se i tid och otid. Sen är det även en intressant grej att kvinnor alltid skildras så där :(.

  1. Ja, det där var en bild som för det första tidningen borde ha haft maskad på framsidan… och för det andra så hade det väl inte varit så svårt för affären att bara flytta upp den tidningen!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: