Denna måndag.

Jobbade till klockan 13:00 idag, åkte hem och väl hemma drog jag runt med dammsugaren och fick lite återhämtningstid. Jag älskar känslan av ett fint och dammsuget hem, sånt ger mig energi och peppar upp mitt humör.
Efter jag dammsugit såg jag senaste avsnittet av The Walking dead som var riktigt spännande, såg även på Girls.
William skypeade på sitt rum så vad ska man då hitta på?

Förutom detta la jag ut efterlysningar på foton på min pappa på facebook igår. Även foton på mig om folk hade, och jag har två som redan ska ge mig foton på pappa. Hur fint är inte de?! Jag har väldigt få foton på honom och ännu färre minnen. Bara att få foton får mig att bli nyfiken.

Nu ska jag bege mig mot sängen, imorgon jobbar jag igen. Men på fredag är jag ledig, längtar!

012

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Denna måndag.

 • 25 februari, 2014 at 08:25
  Permalink

  Men ååh, jag var så trött igår så jag helt missade att det kommit ett nytt “Walking dead”-avsnitt!
  Vad fint att de vill ge dig bilder på din pappa. Skönt när man kan leta sådär.

  Reply
  • 25 februari, 2014 at 20:50
   Permalink

   Martina – Brukar kunna vara så 😀 . Tycker det går lite i vågor sånt där just idag är jag svintrött också 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: