Reklam Nya tapeter är drömmen.
Reklam

Nya tapeter är drömmen.

Ibland vill man bara förnya sig, en sån sak jag vill förnya är min hall. Tapeterna är numera över tio år gamla och det märks, de är slitna och tråkiga. Färgerna piggar inte upp utan gör mig snarare trött och jag försöker dagligen att hitta olika former av inredning för att släppa dessa mörka tapeter. Jag är såna som gillar ljust, jag mår som bäst i ljusa färger och när det blir för mörkt är det som att hela jag sjunker ihop något, vi är ju så olika på de viset vi människor. Vissa behöver många färger, andra behöver lite. Vissa vill ha det ombonat och varmt, andra svalt. Jag hamnade på tapetstore.se och började sakta drömma mig bort över färger jag skulle kunna tänka mig i min hall, färger som jag tror funkar ihop med mitt golv som ser ut som riktiga golvplattor trots att det är en plastmatta. Mitt under mitt tapeter till hallen letande finner jag en tapet som skulle vara underbar på väggen i mitt sovrum, jag föll pladask för den, tänk att ha den som fondvägg bakom min säng?! Hur otroligt fint skulle inte denna vara där. Blommor men inte för många, enkel men ändå så speciell. Mig rakt igenom, jag känner mig nästan tvungen att handla denna, tapetstore har precis fått en del av mitt hjärta. Jag är såld, bilden på tapeten är förövrigt lånad från deras hemsida.

comp_51298876_700x700

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: