Usch! Är totalt opeppad just nu. Jag ska vara funktionär idag och sånt är långt ifrån min grej. Sånt här ser jag som rena döden. Ställa upp vid längdhoppgropen min lediga dag. Offra helgen för sånt här?! Detta ogillas, först skulle jag varit i köket och även om jag kanske inte jublade för den saken blev jag ännu mera opeppad när jag hamnade här! Jag med astma! Inte min grej alls. Hamnade vid datorn fick jag just veta!!toppen! De är i alla fall min grej.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: