Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Jag lever!

Efter denna sjuka så kände jag mig inte speciellt levande. I måndags satte skiten igång, jag var helt seg och frusen när jag kom hem och hade självklart feber, trodde i min enfald att den skulle försvinna över natten men där misstog jag mig. Vaknade med rejält halsont och feber dagen efter så blev att ringa och sjukanmäla mig. Vad skulle jag göra? William hade dessutom studiedag i tisdags och vid sjukdom är det ju så att man får ha barn hemma. Jag är dock tacksam över att William är så pass stor att han fixar det mesta själv, jag umgicks via soffläge och film den dagen. Halsen var helskum den slutade värka fast jag fortfarande hade feber så jag tänkte att det ännu en gång var en av mina feber över en dag, dagar. Jag har haft sådant hela livet, får jordens feber som försvinner inom ett dygn. Lyxigt egentligen kanske? Hur som helst magen tog över och började protestera och jag kände i onsdags att jag stod i valet och kvalet hur jag skulle göra inför idag torsdag. Jag var nämligen ganska skum i magen på kvällen där på tisdagen och på onsdagen hade jag feber om en låg. Jag valde att stanna hemma en dag till för att se om min mage var bättre och det har den varit idag. Det är hemskt att ha ont i magen och dessutom dålig i magen, men imorgon väntas jobb och det ser jag fram emot jag gillar inte att vara sjuk. Jag känner mig isolerad och instängd. Jag får dessutom för mycket tid för att tycka synd om mig själv och sånt har jag svårt för, nya tag imorgon. Ska bli jättekul att träffa eleverna och kollegorna!

005

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa