Serietips – Believe

Äntligen tog jag mig tiden att se en serie jag tänkt se ett tag. Believe, serien handlar om en tioårig flicka vid namn Bo som har övernaturliga krafter. En man vid namn William Tate får som uppdrag att ta hand om henne, vad hon inte vet är att han är en oskyldigt dömd till ett brott och ska avrättas i samband med att han fritas. Vill inte berätta för mycket men efter fyra avsnitt är jag helt klart såld, är du intresserad ska du absolut se den.

Här har du trailern.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0eduKXLbcKg[/youtube]

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Serietips – Believe

 • 5 april, 2014 at 15:47
  Permalink

  Det låter som en spännande serie!

  Har en fråga till dig! Har du sett en serie som heter “The Fall”? 🙂

  Reply
  • 6 april, 2014 at 21:27
   Permalink

   Kajsa – Ja den är riktigt bra 😀 . Sen den, nej den har jag inte sett är den bra? 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: