Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Vård av barn.

Alltså denna månaden är inte rolig, nu är William sjuk. Samma som jag hade förra veckan även om han är jättehes. Redan i måndags började han säga att han inte mådde så bra men jag övertygade honom om att de går nog över. Lika så i tisdag och igår kväll var han blek, men i natt då har han hostat och var jättevarm. Tog tempen och självklart feber, han är jätteledsen över saken eftersom att han skulle spela bas idag och om han inte är frisk imorgon kan han inte träffa sin  kompis. Jag känner stress själv, denna månad blir inte rolig ekonomiskt direkt, men vad ska man göra?! Nu när William gått igenom denna sjuka hoppas jag på att vi är friska resten av terminen! Jag börjar tröttna på sjukdomar nu.

Har i alla fall sett lite serier, som Star Crossed och Believe och jag har även fått veta att dessa förmodligen inte kommer få fler säsonger vilket SUGER. Jag håller ju tummarna eftersom att jag verkligen tycker otroligt mycket om dessa och vill se mer!

20131230-172600.jpg

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: