Efter jobbet idag så åkte jag hem och kikade på The 100 och Baby daddy, jättebra avsnitt av The 100 jag älskar serien verkligen, de som inte sett den missar verkligen något.
Råkade somna en stund på soffan och efter den sömnen så kom min granne hit en sväng och sedan såg jag på The Originals och nu ska jag kika på Glee. Rätt soft dag, William har sovit borta hos sin pappas farmor och farfar tills idag. Idag åker William istället till sin farfar på önskemål av hans farfar, jag hade från början tänkt ta ledigt imorgon men eftersom William är borta jobbar jag mina 3,5 timmar istället.

20131231-150743.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: