Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hallo fredag!

Underbart! Fredagar är alltid en lyckobringare, jag har lite tid över denna morgon då jag vaknade klockan 4:45 och det kändes värdelöst att försöka somna om igen, så jag gick upp och betalade räkningar. Skönt när allt sådant är gjort så har man annat att tänka på sen, strax ska jag bege mig ut i Faluns ljusa morgon och möta bussen. Jag ska jobba 3,5 h idag och sedan får jag se vad dagen kommer erbjuda, något äventyr borde väl kunna ske.

Nä ser att klockan tickar på så drar ut nu!

014

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa