Underbart! Fredagar är alltid en lyckobringare, jag har lite tid över denna morgon då jag vaknade klockan 4:45 och det kändes värdelöst att försöka somna om igen, så jag gick upp och betalade räkningar. Skönt när allt sådant är gjort så har man annat att tänka på sen, strax ska jag bege mig ut i Faluns ljusa morgon och möta bussen. Jag ska jobba 3,5 h idag och sedan får jag se vad dagen kommer erbjuda, något äventyr borde väl kunna ske.

Nä ser att klockan tickar på så drar ut nu!

014

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: