Följde med Björn till Västerås där han kollade på en bil, efteråt åkte vi tillbaka mot Falun igen. Kom hem och här har jag bara tagit det lugnt och kikat på ett avsnitt av Reign och ett av The vampire dairies. Ska strax lägga mig är så trött, just ja börjar fundera på om jag fått musarm eller något skit. Varje gång jag sitter vid datorn känns det som fingrarna börjar domna bort numera. Skitdrygt! Sökte på saken och eftersom jag har ont i nacken så ofta och en sjukgymnast tycker det låter som musarm är det väl problemet. Är det sjukgymnast man ska besöka då kanske? Någon som vet?

20140325-202740.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa