Hur jag tänker.

20140519-202803-73683064.jpg

Redan förra valet kände jag en vilja att rösta på Feministiskt initiativ, dock föll min röst på de parti jag röstat på tidigare. Men med de åren som nu gått jag valt att låta min röst falla på F!, jag har hela mitt liv varit feminist som kvinna i yrkeslivet känns det ännu mera rätt att lägga min röst på något jag tror på. Jag är trött på en framtid med snoppavdrag på lönen. Jag vill tjäna lika som män, och mitt yrke där det är flest kvinnor behöver vi bättre arbetsvillkor. Det finns gränser för hur mycket man ska bära på sina axlar och som det ser ut idag ska man i det flesta yrken med kvinnor jobba för fyra personer extra utöver sig själv, tack vare alla besparingar. Det måste bli stopp på saken någon gång, och så faller min röst på ett parti som jag känner är mest på min sida.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Hur jag tänker.

 • 19 maj, 2014 at 20:40
  Permalink

  Skönt att du kommit på vilket parti du ska rösta på, en del bara röstar utan att tänka efter och vissa röstar inte alls.

  Reply
  • 19 maj, 2014 at 20:56
   Permalink

   Marran – Jag har alltid läst på innan, tycker det är jätteviktigt att rösta rätt :).

   Reply
  • 19 maj, 2014 at 21:25
   Permalink

   Camilla 33 år & 10 barnsmamma – ja gör det 🙂 . För mig känns denna röst självklar 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: