Jobbet idag kändes verkligen krävande, inte själva arbetet i sig utan det faktum att ryggskottet fanns där. Det gjorde helt enkelt så ont. Efter jobbet åkte jag hem och sov, jag slocknade på soffan. Antar att kroppen var ganska slut eftersom man lär vara helt 100 på jobbet hela tiden och värk gör väl att man inte orkar fullt ut.

Hur som helst så har jag resten av dagen bara tagit det lugnt. Sånt behövs, gått hemma lite och sånt men inga större ansträngningar.

20140519-183424-66864988.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: