Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Godmorgon!

Idag är det lördag och efter lunchtid idag kommer jag åka upp till Orsa och hälsa på. Kommer även hem med något som jag visar på bild tidigare.
Har nyss duschat och ska strax se det nyaste och sista avsnittet av Revoution. Har en känsla av att det förmodligen blir en cliffhanger precis som många andra serier som läggs ner utan riktigt slut och sånt drar jag mig för att titta på eftersom jag lätt blir frustrerad och irriterad på sånt. Var lika förra veckan med Star Crossed.

Annars så är jag pigg idag, man skulle ju lätt kunna tro att efter lite öl och vin är man seg men det blir jag inte. Drack väldigt lite ändå så, men gott. Tycker alkohol smakar som godast i värme och sol, på vintern är inte en kall öl speciellt lockande.

Jag har massor av saker jag tänkt på, jag ligger med riktiga långa tankar som jag skulle kunna skriva av mig om. Men när jag väl sätter mig vid datorn, så är det som att en trötthet kommer över mig istället. Jag skriver mest på sommaren och runt jul, det är jag väl medveten om och de beror på att det är då man är så ledig att man tar sig tiden. På helgerna så vill i alla fall jag bara koppla av och njuta av ledighet, umgås med familjen och ladda batteriet till måndagen igen.

Men det kommer mer inlägg snart, och foton! Jag borde passa på att fota nu verkligen när det är så otroligt vackert överallt. Denna årstid är vackrast, skolavslutningsårstiden kan man kalla den så? Tiden när skolavslutningen är så nära, fastän jag är vuxen har jag sedan jag var liten räknat att sommaren börjar när skolbarnen har sin skolavslutning. Det är som att tiden innan är en fin tid, men det är först när barnen springer ut från ett avslutat läsår som sommaren har börjat för mig och nu är den nära. Sommaren, bara 12 arbetsdagar för mig (jag ska jobba klämdagen nästa vecka) William har bara 10 dagar kvar. Hans skola slutar den 11 juni, och han är ledig på klämdagen.

När börjar sommaren för er? Har ni någon dag så eller räknar ni tiden som sommar redan nu?

040

Örhängen jag fick på morsdag förra året.
En snart 1 år gammal bild, men kärleksfull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.