Blev besviken som jag anade. Avsnittet var jättebra med slutade med en cliffhanger och sådant gillar jag inte alls. Förstod ju att det skulle avslutas så, men ändå! Jag gillar inte när man avslutar serier som hållit på under en längre tid med en cliffhanger, sådana gånger anser jag att man åtminstone kan få kräva ett värdigt slut med ett till avsnitt.

Kommer sakna Revolution, den serien hade massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: