Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Leksaker.

Inlägget är ett samarbete.

Alla har ju perioder när man är sugen på att handla lite, jag tog och gjorde ett besök på Toys r us igen, jag gillar verkligen den affären så det är fantastiskt att spana på deras webbsida nu när det inte finns i Dalarna tyvärr.
Nu under sommartider så upplever i alla fall jag att man får ett större sug efter att handla leksaker för utomhuslek. Något jag tycker är jätteroligt så här på sommaren, jag försöker att leka med William lite då och då så vi kan ha det kul tillsammans. Just nu pratar han mycket om att vi ska köra vattenkrig i sommar, det ska bli spännande att leka i sommar och vattenkrig är roligt tycker jag. Det enda jag upplever när man kör vattenkrig är att andra vuxna ser ut som det tycker man är galen som leker. Men klart man måste leka ibland eller hur?

Förutom de har jag även spanat in Lego friends William köpte sånt lego förut och det är verkligen kul. Det enda jag reagerar emot är det faktum att de kallar det för Lego för tjejer, enligt mig kan alla barn leka med leksaker oavsett kön. Det viktigaste är väl inte vad vi har för kön när vi leker utan att leksakerna inspirerar för lek? Lego freinds är även ett spännande Lego eftersom gubbarna inte påminner som vanligt Lego.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.