Inlägget är ett samarbete.

Jag har börjat motionera mer och är därmed ute och rör mig mycket. Jag kände därför att jag behöver bättre skor som man lätt kan både gå och löpa i samt strumpor som är luftiga men ändå varma. Av en slump kom jag över Runshop och jag blev genast sugen på att handla. De har även skorna Asics löparskor som ser riktigt intressanta och bra ut. Jag gillar upplägget på sidan som tilltalar mig mycket. Jag har provat deras löparstrumpor som är helt fantastiska, sköna och de kändes knappt ens som jag hade några strumpor på mig. Jag rekommenderar er verkligen att besöka sidan, den är trevlig och enkel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.