Inte mått så bra idag, det känns mycket i lungorna just nu och trots att jag försöker att hålla mig ganska pigg så känner jag hur kroppen verkligen tar emot och inte gillar situationen så mycket.
Idag hade vi möten på eftermiddagen och de var bra i alla fall, känns som vi kommer framåt även om det tar en stund. Efter jobbet mötte jag upp Björn och William på stan här i Falun. Vi köpte nya skor åt William som han ska ha på avslutningen. Efter det så åkte vi till Maxi och handlade inför middagen, jag och Björn såg ett avsnitt av Girls, jag har skaffat HBO nordic så vi kikar via den, kändes som det var värt priset faktiskt.

Nu sitter jag i telefonen och ska se om jag får tag på försäkringskassan. Blir nog en rätt tidig kväll, ska se Game of thrones och sedan sova. Är sjukttrött, och det beror ju som sagt på astman.

016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: