Inlägget är ett samarbete.

Tid att träna. Det är sommar och det är väl nu det är tid inne för att ta sig för att börja träna. Om tre ynka arbetsdagar med start på måndag och till onsdag bör man ha massor med tid på sig att börja träna. Personlig tränare online tänker jag skulle passa mig väldigt bra eftersom jag har svårt att resten av tiden på året att ta mig ut. Jag googlade och fann en sida som passade mig bra, privatetraining-online.com. De har bra produkter och verkar väldigt seriösa, för mig som gillar när saker sker på nätet blev jag något peppad. Priserna var heller inte så fasligt dyra om man tänker på vad gym här i stan kostar. Jag tror även att en PT kan göra väldigt mycket för en eftersom dem ger tips och peppar. För den största boven i träning är ju motivationen och att man inte tar sig för att komma iväg om ingen tjatar lite. Jag tränade när jag pluggade och då under en period flera dagar i veckan, min morot var då en vän som som vi hjälptes åt att peppade varandra. Sånt behövs, dessutom är det mer personligt att träna tillsammans och ta sig tiden att ses, för jag tror någonstans på att ta vara på tid med vänner också. Denna sak skulle nog passa mig hur som helst. Någon som testat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: