Igår var det personalfest med jobbet, vi åkte dit med Björns limousine tyvärr så fick en rem sönder på den, men Björns kollega kunde bogsera bilen till en mack i närheten. Vi besökte först Östra silvbergs gruva, var mitt andra besök där och det är verkligen så vackert.

Efteråt åkte vi till en kollegas hem, så himla vackert var det. Vi gick tipspromenad och fick god mat, många skratt och tid att umgås lite.

Björn hämtade oss i sin vanliga bil på kvällen och jag kände hur halsen verkligen tagit stryk under dagen. Idag har jag haft febertoppar och är jätteförkyld och halsen riktigt bränner. Så himla jobbigt med halsont.

Nu ska jag kika på Chasing Life, gillar serien. Såg nyss på Pretty little liars också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: